Cuvântul lui Dumnezeu la Praznicul Pogorârii Duhului SfântO, am venit cu māngāierea, am venit cu praznic de Duh Sfānt aici, la izvorul Meu de cuvānt, și Ne așternem cu el īn acest așternut, atāt de frumos gătit pentru această zi.

Sunt cu oștirile cerești, cu cetele de sfinți sunt, și suntem așezați īn mare frumusețe deasupra īn văzduh. Sunt Domnul, Fiul Tatălui Savaot, īnconjurat de cei din cer. Privim prelung, suntem uimiți. E tare frumos gătit așternutul aici!

O, pace vouă, celor de aici, și celor care ați călătorit și ați venit la praznic sfānt, pace vouă! Să ne păstrăm, fiilor, īn duhul sărbătorii Duhului Sfānt, să fim sfioși, să fim cuminți cu cugetul și cu inima, că tot văzduhul e o minune acum aici. O, fiți frumoși! V-am īnvățat mereu aceasta, că iată cele de sus īmpreună aici cu cele de jos, și se minunează dintr-o parte īntr-alta, Noi, cei din cer, ne minunăm de cele ce sunt puse īnainte aici, iar voi, de cele ce Eu, Domnul, spun că aveți deasupra īn văzduh, oștiri cerești īn straie de culori și de darurile Duhului Sfānt și de dragoste și de māngāiere, fiilor.

O, ce minuni dulci sunt pentru Noi toate cāte cu trudă ați pregătit și ați grăit prin ele īn limba cea dulce a Duhului Sfānt! O, ce frumos, ce māngāios, ce măreție Ne-ați pregătit ca să Ne faceți īntāmpinarea, Nouă, celor din cer, și apoi celor ce au călătorit cu sufletul cald de dor și au venit la praznicul de azi aici! Vă ascultăm inimile și simțirile, vă privim cu nesaț, Ne māndrim că avem așa primire, așa căldură pentru Noi de la voi, și prin toate vă dovediți credința īn venirea Mea cea de azi, fiilor, și puterea cuvāntului Meu de peste voi.

O, pace vouă, fiilor! Ați trudit cu multă neodihnă pentru atāta bucurie ce Ne-ați pus īnainte. Cei din cer sunt cu voi la masă pe pămānt aici, și le-ați făcut primire minunată și multă māngāiere. O, iată de ce trebuie să fie bine īngrijită haina de nuntă a celor ce vin și se strāng la izvorul Meu de cuvānt īn sărbători, că Mi-am pregătit pentru Mine grădinile Mele cu voi ca să pot veni la voi cu graiul Meu, și tot așa īi īnvăț pregătirea și pe cei care au dorul să vină la masă cu Mine și cu sfinții īn sărbători.

O, fiilor de la izvor, mare māngāiere ați pregătit Nouă, celor din cer. Numai simboluri, numai taine, fiilor. O, minunați-vă și voi! V-am spus că voi fi cu voi aici tot timpul pregătirii. O, bucurați-vă de bucuria Noastră acum, iar Eu, Domnul, voi sta de vorbă cu poporul adunat la izvor, că Mi-e dor să-i dau povață sfāntă și să Mă īngrijesc de viața lui, și pentru aceasta am așezat sărbători și coborārea Mea cuvānt la izvor ca să Mă īmpart lor.

O, Mi-ați vegheat intrarea, fiilor din porți. V-am găsit plăpānzi și osteniți de tot, dar datoria vă ajută să puteți, iar dragostea vă īntărește. Voi privi cu dor și drag la seninul pe care l-ați pregătit ca să-l dăruiți privirilor celor sosiți la sărbătoare. O, cātă oștire deasupra aici și cātă māngāiere pe sfinți și pe īngeri, și, iarăși, cātă alinare și bucurie pe cei sosiți din locul așteptării și pomeniți aici! O, iată pentru ce trudiți voi atāt de greu cāteodată, și vă doboară osteneala prea multă, fiilor! N-aș grăi acum așa, dar dau să vă īntăresc puterile trupului ostenit, că trebuie să Mă așezați īn carte, și avem de stat īnaintea oaspeților, măi fiilor. Primiți puteri, primiți, fiilor, că Eu vă dau! Amin.

Īmpart acum īnvățătură peste cei adunați la praznic, că asta Īmi este lucrarea. Privirea Mea e mereu peste voi și peste cei ce vin īn sărbători aici, o, și este atāta nevoie de povețe noi și tari, ca nu cumva să-Mi pară rău apoi că nu M-am aplecat atāt cāt se cere, ca să ridic pe mulți mai sus, mai mult, mai adevărat, căci viața cu greșeli poate aduce īntristări, iar Eu, Domnul, am milă mare de cei ce au credință īn cuvāntul venirii Mele de azi, chiar dacă nu dau ei să īmplinească ceea ce Eu aduc spre īnvățare și spre īmplinire apoi.

Ne așezăm acum. O iau cu deamănuntul iar și iar pentru cei ce știu de la Mine, și nu dau īncă să īmplinească povața Mea cea plină de grijă părintească. Le-am spus că se ține post așa și așa, și n-o iau acum de la īnceput cu povața despre īmbrăcăminte, și despre umblare pe cale, și despre lume, și le-am spus că lumea este amară, nu este dulce, că este urātă, nu frumoasă. Am spus umilință, pocăință, răbdare, curăție, și toate īntru sfințenie, purtare aleasă și vorbire la fel.

O, am durere și īngrijorare pentru mulți dintre voi, și grăiesc vouă, fiilor adunați la izvor. E Duhul Sfānt Īnvățător vouă īn ziua aceasta. O, deschideți-vă, și deschideți-Mi, fiilor! Vă grăiesc cu rugăminte. Taina locului de aici și lucrarea Mea toată īn mijlocul cetății cuvāntului Meu, o, e taină īnaltă ceea ce Eu am aici, dar pe cāt de īnaltă este această taină, spre care ați venit și voi, o, e pe atāt de grea căderea celui ce nu vrea pānă la sfārșit cu taina aceasta și cu īnvățătura ei și se clatină pe acest vārf de munte, pe care Eu stau și cuvintez și Mă īmpart, iar cel ce se clatină trebuie să aibă grijă să nu cadă. O, de aceea cuvāntul Meu veghează, și se cere īnțelepciune pentru īmplinirea lui, și nu este cu neputință aceasta, numai să vrea așa omul cel cuprins īn taina aceasta.

O, este, fiilor, la voi, este o lucrare lucrată de voi, și care vă trage prea mult spre ea, dacă ați ales-o pentru voi. Am privit īn sărbători aici. V-am văzut pe mulți din voi fără de sfială pentru acest așternut, īn care Eu, Domnul, poposesc cu sfinții Mei. Aș vrea, o, aș vrea să Mă primiți să vă spun ce vreau să vă spun acum. Mă sfiesc să vă spun, dar nici nu pot să nu vă arăt primejdia, pe care n-o gāndiți a fi.

O, iată, fiilor, grăiesc cu voi pe limba cea de azi a lumii, că văd că toți, aproape toți v-ați făcut rost de un lucru primejdios minții și inimii omului, o jucărie cu care stau īn buzunar și īn mānă toți oamenii de azi, de parcă altfel ei n-au mai trăit pānă acum, iar această bătaie de cap au luat-o īn plăcere și īn obicei de zi cu zi și cei ce știu de la Mine despre această primejdie, și toți, aproape toți se īnchină la această jucărie, īn care-și prind urechile și ochii și inima și mintea și dorirea, și numai neastāmpăr le aduce, iar Eu am privit și am văzut cum vin destui īn buzunar cu această jucărie aici la sărbători și o scot pe masă și se joacă cu ea de-a trufia, de-a īngāmfarea, de-a neumilința și nesfiala față de acest loc ales deosebit pentru Domnul, și față de taina Mea așezată aici, și trebuie să spun că ați ieșit pe cāmp deschis prin această īndeletnicire și n-aveți armătură și n-aveți scut īn luptă, fiilor, și n-ați făcut cu știre aceasta, iar duhul satanei v-a biruit pe mulți și v-a dat de la el ca să aveți, și ca să puteți ca el, și ca să vă smulgă apoi de la Dumnezeu pic cu pic. Eu īnsă vă spun că mai mare cursă nu este īntinsă de satana pentru suflete acum ca și această jucărie, care se cheamă telefon, și este acest telefon folosit din plin și cheamă el spre satana pe toți, pe toți, iar satana īi atrage la dezbrăcarea de veghe, la libertatea de a simți tot ce este mai primejdios pentru sufletul din om, care īnseamnă Dumnezeu īn om, iar Eu, Domnul, văd toată marfa lui satana, tot ce scoate el la vānzare pentru cei neīncercați, și nu se poate să nu omoare el oameni cu grămada ca să fie ai lui, dacă și pe cei care mai citesc cāte o rugăciune ca să se creadă ei cu Dumnezeu, și pe Dumnezeu cu ei, o, și pe aceia īi atrage și īi īnșeală cu această īndeletnicire pierzătoare de om. Vă veți spune vouă și unii altora că pentru căutat după cuvāntul Meu ați ieșit pe cāmp deschis și spre primejdie, dar iată ce vă spun: O, nu e bine să bagi māna īn buzunar și să asculți cuvāntul Meu purtat īn buzunar, ci e bine cu lucrare bisericească să se stea īnaintea cuvāntului Meu cānd el vine spre oameni. O, cum să prindă putere īn voi cuvāntul Meu cānd fiecare zice că și-l are īn buzunar și nu se strānge frățește ca să audă pe Domnul? Vita care scapă īn iarbă grasă se umflă și se īmbolnăvește, și tot așa pățiți și voi cu privitul prin telefon la toate relele satanicești, iar īn loc să-l biruie creștinul pe satana, iată, Īl biruie pe Domnul īnăuntrul lui.

O, a pus satana cheia īn māna omului și-și deschide omul singur și intră pe tărāmurile morții și īnvață lucrarea primejdioasă cu care se īncāntă, iar Eu, Domnul, am spus cu zeci de ani īn urmă că vine vremea cea rea de tot, cānd nici un trup nu va scăpa de desfrānare, și se va uita pe fereastră, și ce va vedea omul, aceea va face.

Mă īngrijorez ca un Părinte și dau să-i īnvăț pe cei ce cred cuvāntului Meu și să le spun lor că nu aveau nevoie de această īnșelare ca să-și facă rost de ea, și care este cursă pentru suflet, și cu care caută peste tot ca să știe de om satana și oamenii lui, iar Eu aduc spre știință iar și iar să aibă grijă cei ce vor să fie fii ai lui Dumnezeu cu viața lor, căci viața din ei este atacată cānd ei nu știu să se ocrotească de fața lumii, care le sluțește viața și le face vină īnaintea Mea, căci ca să fie omul sfānt, trebuie să vrea aceasta.

O, fiilor, toți ochii de sus vă privesc din văzduh, și toți aveți nevoie de povață de īndreptare, iar unii din voi aveți nevoie de multă īndreptare. Pe vremea cānd lucram cu trāmbița Mea Verginica, o luam și Mă purtam cu ea peste pămānt ca să vadă ea tot ce Mă doare de la om, și o purtam prin case de desfrānare, prin fabrici de tutun și de băuturi și o umpleam de jalea Mea cea de la om, ca să-i fie milă de Mine și de om și să Mă ajute să vin pe pămānt cuvānt ca să strig după om, ca să-l călăuzesc pe cale cu sfințenie și ca să-i spun cum să se ferească de păcat, sau cum să se vindece de el, și-Mi plāngeam plānsul Meu, așa cum și azi Mi-l plāng, rugāndu-vă pe voi să vă păstrați nu numai credința, dar și viața cea curată de cele rele de peste oameni, o, fiilor. Și vă rog cu suspin să nu vă mai īncāntați să spuneți că vă e de folos ceea ce folosiți, dar nu numai că nu vă e de folos, ci vă și vatămă sufletul și inima și mersul cel credincios. O, veniți-vă īn fire, vă rog aceasta Eu pe voi și luați-vă din māna duhului rău, din calea lui. Fugiți de primejdiile pe care nu le cunoașteți cu lucrarea lor, și bucurați-vă īn Duhul Sfānt, căci clipa īn care ați găsit această cale cu īnvățătură pe ea, a fost clipa salvării voastre, dar prețuiți-o, fiilor, și nu dați s-o pierdeți, că aveți apoi de dat răspuns. Cu milă vă ies īn cale, și vă spun ce este pe cale și cum să mergeți ca să nu fiți voi vătămați.

O, fiilor adunați la glasul Meu, nu poate sluji omul la doi stăpāni, iar voi să credeți aceasta ce vă spun. Mă umple jalea și mila de toată făptura, și vă spun vouă aici, că asta se vede din cer, și asta lucrează oamenii, propria lor pierzare. E bine să nu aleagă omul așa. El īnsă nu mai poate altfel.

Aș vrea să Mă sprijin cu voi, și să fiți voi dorul Meu cel īmplinit, să fiți ca pruncii, ca să aveți īn voi īmpărăția Mea, fiilor, și să strălucească ea īnaintea oamenilor, și să le atragem atenția de la cele cu care ei se īndeletnicesc de pe piața cea mare a Sodomei ca să nu mai scape nici un trup de păcat.

Fiilor, fiilor, iubiți să fiți prunci, iubiți petrecerea cu cei din cer, cu sfinții cerului. O, iată ce minune este aici acum cu voi: Eu, Domnul, grăind īn mijlocul vostru și căutānd cu īmpărăția Mea īn voi. Fie să ardeți de dor după așa clipe cerești pe pămānt cu voi, ca nu cumva să le pierdeți puterea și iubirea cu care vi se dăruiesc vouă de sus, și care aduc cerul pe pămānt la voi, ca să vă am ai Mei īntr-o lume de oameni care slujesc păcatului, hrănit īn ei de duhul lui satana, căci el acum dă să īnghită pe cei ce au ales pe Domnul și să-Mi frāngă rodul, după care atāta am plāns și am așteptat.

Duhul Sfānt Māngāietorul vă īnvață pe voi și vă spune să rămāneți īntru iubirea Mea, iubirea cea de sus, floare rară, care nu se veștejește, și nu vă veștejește pe voi, cei care o purtați.

O, e atāt de dulce aici acum! Noi, cei din cer sosiți, suntem īn uimire clipă de clipă. O, tot așa și voi să simțiți să fiți. O, unde ar fi să găsesc popas mai drag ca și la voi? Mi-e dor de toată Romānia și stau cu dorul de ea aici cu voi, dar Mi-e dor de voi, și pentru ea Mi-e dor. Ea e țara venirii Mele acum, e casa īn care trag și-Mi aștern cuvāntul cărții Mele de azi. E pe māini dușmane țara Mea de azi, și Eu plāng cu voi de dor de ea și de toți fiii ei romāni, și vă spun aceasta de atāta timp. O, strigați la Dumnezeu pentru ea, pentru țara Mea de azi strigați voi, cei ce iubiți pe Dumnezeu, și Domnul vă va auzi pe voi.

O, am aici cetate sfāntă. Vă rog pe voi, fiilor, să Mă ascultați cānd veniți la izvor, și să păstrați cu iubire și cu veghe mare taina și sfințenia cetății Mele. Primiți-Mi plānsul, aduceți-Mi bucurii, fiți fiii cei iubitori, și multă grijă să aveți să fiți așa, iar īncāntarea pentru cele de afară să se stingă pic cu pic, și nimic să nu umbrească lumina Mea din voi, că vreau să fiți lumină pentru cei de pe pămānt, fiilor.

O, dacă ați putea privi acum pe cei care au venit fără de număr, mulțime fără de margini, din locul așteptării sosiți, ați īnțelege adānc ce este lucrarea Mea cu voi, și unde umblă ea, și cātă dezrobire dau să aduc cu ea celor ce au fost, celor ce sunt, și celor ce vor fi cāt va ține timpul omului, ca apoi să fie Domnul, și cei răscumpărați de El.

O, v-aș hrăni mereu cu duhul cel de sus, ca să nu mai puteți altfel, ca să nu mai pierdeți nici o fărāmă de timp fără de Mine cu voi, și cu paza Mea de peste voi, fiilor. Am fost īn ziua aceasta ca un om isteț, ca unul care a dat să vă prindă din părți de peste tot ca să nu mai dați să scăpați, și v-am spus ce Mă doare de la mulți din voi, fiilor. O, nu mai iubiți, nu mai căutați folos și timp irosit de la telefonul care vă fură spre el voința. Voi aveți pe Domnul, spre Care să căutați. Cine nu este trimis de Domnul și vegheat de sus cānd umblă pe această cale, pe care și Eu trimit spre lume cuvāntul Meu, o, acela face de la el aceasta și cade īn bătălie, dar Eu n-am spus să facă aceasta creștinii poporului Meu ca să umble și ei cu lumea aceasta pe calea ei. Dacă Eu, Domnul, nu v-am dat această īndeletnicire, iată, v-ați luat singuri, și vă faceți prea mult de lucru de la lumea cea urātă, și spun aceasta fiindcă īl văd pe creștin cāt este de neastāmpărat īn mānă cu această jucărie, care-l scoate pe drum ca să-l īncānte, dar Eu nu pot să nu Mă īngrijorez, să nu Mă doară cānd văd cātă vătămare aduce celui neīmbrăcat gros pentru vremea cea rea de azi.

Fiilor, fiilor, cum sunteți aici acum, o, așa doresc să fiți și acasă la voi mereu, mereu, tot o iubire īntre Mine și voi. Māngāiere mare unii de la alții ne-am dat și ne dăm īn ziua aceasta minunată. Frumusețea cea de sus am dat-o pe cea de aici, și am venit cu tot cerul aici, și māngāiere ne īmpărțim.

Privesc sfinții la voi plini de fiori și vă văd slăbiți de puteri, dar plini de voință sfāntă pentru slava Duhului Sfānt. O, de ar fi cineva īntre voi să simtă toată starea celor din cer, și apoi toată zvārcolirea satanei față īn față cu bucuria cea de aici a Mea cu voi!

Vă voi conduce pe cale cu īngeri, vă voi trimite carte dulce pentru sărbătoarea cea de azi, și tot ceea ce s-a lucrat īn ziua aceasta.

O, veniți spre brațele Mele acum! E tot o īmbrățișare duhul cu care vă īnvălui și vă grăiesc. Vă umplu de pacea cea de sus. Pace vouă! Vă māngāi cu dor. Pace vouă! Vă dau să păstrați īn voi īmpărăția Mea. O, pace vouă!

Și acum petrecerea celor din cer cu voi rămāne pe tot timpul sărbătorii de Duh Sfānt. Ne umplem de drag de voi privindu-vă dăruirea. O, va veni o zi de sărbătoare, fiilor, și ziua aceea va rămāne veșnică, și veșnic vom fi cu ea și cu dragostea ei.

Pace vouă! Luați īn voi ceea ce vă dau. Pacea Mea o dau vouă, fiilor. Amin, amin, amin.

04-06-2017